Stanno Jeugdcup 2025

Jeugdcup wordt 'Stanno Jeugdcup' in 2025

Vanaf 1 mei starten de nieuwe inschrijvingen voor de Jeugdcup 2025. Er zijn echter enkele grote veranderingen tegenover de huidige editie. Zo werd er een samenwerking aangegaan met het sportmerk Stanno, bekend van zijn sportkleren en -accessoires, en wordt de naam Stanno mee opgenomen in de naam en  het logo. 

Stanno Jeugdcup nodigt alle voetbalclubs uit van U08 tot U21

Jawel, vanaf nu kunnen ook de U21 teams deelnemen aan dit gerenommeerde toernooi, zijnde alleen in de categorie Regionaal en Provinciaal. Deze 2 categorieën starten reeds in oktober 2024. Alle andere leeftijdsklassen (U08 tot U17) in de categorie Provinciaal en Interprovinciaal starten in januari 2025.
Alle finales zullen plaatsvinden in mei 2025. De locaties en precieze data worden later meegedeeld en zal je hier ook op deze website terugvinden.

Inschrijven voor de 'Stanno Jeugdcup'

Zoals eerder gezegd starten de nieuwe inschrijvingen voor de Stanno Jeugdcup 2025 op 1 mei 2024. De kosten voor de inschrijvingen van de teams blijven hetzelfde als in 2024: € 25,00 per team en vanaf 8 teams betaal je € 200,00.

NIEUW! 1 GRATIS VOETBAL PER INGESCHREVEN TEAM

Voor elk team dat je inschrijft krijg je een gratis* Stanno Colpo wedstrijdbal en dit tot 8 teams! Je kan dus maximaal 8 gratis wedstrijdballen ontvangen.

Wil je meer ballen dan kun je die aankopen in de nieuwe Stanno webshop op deze website, met een korting van 30% op de normale prijs!

Dezelfde korting geldt voor alle sportkleding van de merken Stanno, Hummel en Reece, die je bestelt via deze webshop.

*Verzendingskosten van 10,00 euro worden doorgerekend aan de club en zullen bij het inschrijven van de teams worden verrekend.

Deze clubs werken samen met Stanno voor hun clubkledij. Ben jij de volgende?

Stanno werkt graag samen met jou het beste voorstel uit voor je clubkledij!

Je kan hiervoor vrijblijvend contact opnemen met
Danny Bijn
danny@jeugdcup.be
tel. +32 477 586 057