Maandag 20 mei / 12u30 / GU10 K HO Heide Hasselt – KSK Beveren Leie 2 – 0

Maandag 20 mei / 12u30 / GU10 K HO Heide Hasselt – KSK Beveren Leie 2 – 0

Heide Hasselt dwong in de eerste helft licht veldoverwicht af. De Limburgers schiepen heel wat goede kansen via Driessen, Duthoy en Libbrecht maar overhaasting en een secure doelman De Bue stonden een doelpunt in de weg. Tien minuten voor de rust trapte Duthoy de Limburgers op voorsprong. Beveren-Leie dreigde via Van Der Donkt, Wyffels en Staelens maar zij slaagden er niet in om doelman El Abed te verrassen. Na de rust hield Heide Hasselt de controle over de wedstrijd. Huenaerts en Duthoy verzuimden hun ploeg een dubbele voorsprong te bezorgen. In de slotfase legde Duthoy de 2-0 eindstand vast. De West-Vlamingen kwamen via Vanwynsberghe en Staelens dichtbij de verdiende aansluitingstreffer.

Share this post