Maandag 20 mei / 17u30 / PU13 KSC Blankeberge – KVC Westerlo 2 – 2 (pen. 3 – 0)

Maandag 20 mei / 17u30 / PU13 KSC Blankeberge – KVC Westerlo 2 – 2 (pen. 3 – 0)

De Kempense ploeg begon het best aan de wedstrijd maar Aerts en Dierickx misten precisie in de afwerking en botsten op een secure doelman Vandenabeele. De kustploeg kwam na de studieronde beter in de wedstrijd en schiep enkele goede kansen via Van Moeffaert en Camara maar doelman Van De Poel liet zich niet op een foutje betrappen. Tien minuten voor de rust klom Westerlo via een treffer van Dierickx op voorsprong. De kustploeg klom kort na de herneming via Ceelen op gelijke hoogte. Westerlo klom via Bouckaert een tweede maal op voorsprong maar Debedts sleepte voor Blankenberge strafschoppen uit de brand. Westerlo liet zich in de penaltyreeks op drie missers betrappen en verloor met 0-3.  

Share this post