Maandag 20 mei / 17u30 / GU13 KSK Weelde – FC Poesele 1 – 3

Maandag 20 mei / 17u30 / GU13 KSK Weelde – FC Poesele 1 – 3

FC Poesele is een vaste waarde in de nationale finales en bracht ook dit jaar de meeste supporters naar de Freethiel mee. Weelde ging het best van start maar Porto-Carrero en Gharred konden niet scoren. Aan de overzijde strafte De Vreese een onachtzaamheid in de defensie van Weelde genadeloos af. Het begin van vijf dolle minuten van Poesele dat via treffers van Slrösse en Sergeant op een 0-3 voorsprong klom.  Moeskops milderde kort voor de rust voor Weelde. De Antwerpse ploeg ging in de tweede helft op zoek naar de aansluitingstreffer. Poesele-doelman De Waele pakte met enkele miraculeuze tussenkomsten uit en was niet te kloppen. Baeyens (Weelde) kende pech met een vrije trap tegen de paal.

Share this post