Maandag 20 mei / 15u00 / IPU12 KFC Merelbeke – SK Roeselare A 2 – 0

Maandag 20 mei / 15u00 / IPU12 KFC Merelbeke – SK Roeselare A 2 – 0

In een evenwichtige eerste helft pakte Merelbeke via Janssens, Deukienot en Bajric met enkele goede afstandsschoten uit maar doelman Bataille gaf geen krimp. De West-Vlamingen namen via schoten van Priem, Verhulst en Debruyne de Oost-Vlaamse doelman Goessens onder vuur maar ook hij liet zich niet verrassen. Merelbeke klom halfweg in de eerste helft via een fraaie trap van Deukienot op voorsprong. Merelbeke behield in de tweede helft de controle over de wedstrijd. Van Steenbrugge legde de 2-0 eindstand vast en kwam net als De Vriendt en Janssens dichtbij een derde Oost-Vlaamse treffer. SK Roeselare kwam via Platteeuw en Velghe dichtbij de eerredder maar slaagde er niet in om te scoren.

Share this post