Maandag 20 mei / 15u00 / IPU13 Way to Play – RFC Wetteren 2 – 3

Maandag 20 mei / 15u00 / IPU13 Way to Play – RFC Wetteren 2 – 3

Way To Play had in de eerste helft iets meer veldoverwicht. Mackay trapte de Antwerpse ploeg na tien minuten  op voorsprong. De Coninck verdubbelde op het kwartier de bonus. Doelman Vercamer (Wetteren) behoedde zijn ploeg met enkele goede tussenkomsten voor een ruimere achterstand. De Oost-Vlamingen staken via Vandepitte, Slimi en Möchlich enkele malen de neus aan het venster. Laatstgenoemde lukte kort voor de rust de verdiende aansluitingstreffer. KFC Wetteren zette in de tweede helft de scheve situatie volledig recht. Möchlich trapte zijn ploeg met zijn tweede treffer van de namiddag op gelijke hoogte. Vijf minuten voor het einde besliste een fraai doelpunt van ’t Kint over winst en verlies.

Share this post