Maandag 20 mei / 16u15 / GU12 KFC Ik Dien – SK Oetingen VC 5 – 1

Maandag 20 mei / 16u15 / GU12 KFC Ik Dien – SK Oetingen VC 5 – 1

Het Antwerpse KFC Ik Dien ging furieus van start maar Theunissen, Huysmans en Herstraets konden die goede aanhef niet met een doelpunt verzilveren. SK Oetingen kwam nadien beter in de wedstrijd en dreigde via enkele afstandsschoten van Sels, Nseka en  Nieuwborg. Kort voor de rust klom KFC Ik Dien via Herstraets op voorsprong. In de tweede helft was KFC Ik Dien een maatje te groot voor zijn verdienstelijke tegenstander. Huysmans en Theunissen trapten hun ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong. Oetingen lukte via Van Peteghem de eerreder maar meer zat er niet in. In de slotfase diepte KFC Ik Dien de kloof verder uit met een doelpunt van Teirlinck en een tweede treffer van Herstraets.

Share this post